Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@07:01:06 GMT

نوسازی ۵۰ هزاردستگاه تاکسی فرسوده درایرانخودرو

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۸۴۷۵

گروه صنعتی ایران خودرو در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی و براساس تفاهم‌نامه‌ با اتحادیه تاکسی‌رانی شهری کشور ۵۰ هزار تاکسی فرسوده را ظرف مدت یک‌سال نوسازی می کند. ناطقان: علیرضا اسکویی، مدیر عملیات فروش ایران خودرو با اشاره به این که فرآیند اجرای تفاهم نامه نوسازی ۵۰ هزار دستگاه تاکسی از مرداد ماه امسال آغاز شده، گفت: تاکنون دو هزار و ۲۲۳ نفر در این طرح پیش ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۵۹۳ نفر واریز وجه انجام داده و خودروی ۱۶۱ متقاضی نیز فاکتور شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: هیات وزیران به منظور رفع مشکلات موجود در نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی کشور و نیز رفع مشکل مالکان تاکسی که برای نوسازی به اسقاط تاکسی فرسوده خود اقدام کرده‌اند، با شماره‌گذاری پنج هزار دستگاه خودروی تاکسی دارای استاندارد آلایندگی یورو چهار تا پایان مهر ماه امسال موافقت کردند.

مدیر عملیات فروش ایران خودرو خاطرنشان کرد: ایران خودرو پنج هزار تاکسی با استاندارد یورو چهار را تا پایان مهرماه امسال تحویل رانندگان تاکسی می دهد، ۴۵ هزار دستگاه تاکسی دیگر نیز منتظر تصمیم مراجع ذی‌صلاح و ارایه مجوز تولید و شماره گذاری خواهد بود.
وی با اشاره به این که در حال حاضر  ایران خودرو تنها شرکت خودروساز تولید کننده خودروهای دوگانه سوز دارای شرایط لازم برابر استاندارد شورای عالی ترافیک  برای ناوگان حمل و نقل کشور است، افزود: این شرکت در طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری، خودروهای سمند پایه گاز سوز ای.اف.۷ و پژو ۴۰۵ دوگانه سوز را تحویل رانندگان تاکسی می دهد.
مدیر عملیات فروش ایران خودرو تاکید کرد: اجرای این طرح به صورت کلید به کلید بوده و رانندگان محترم تاکسی تا قبل از فاکتور، شماره‌گذاری و حمل خودروی تاکسی نو به نمایندگی محل تحویل، الزامی به تحویل تاکسی فرسوده به مراکز اسقاط ندارند، لذا نهایتا تحویل تاکسی نو ملزم به تحویل تاکسی فرسوده خواهد بود که می تواند در یک روز اتفاق بیفتد.
اسکویی تاکید کرد: اجرای این روش که با مشارکت و همکاری نزدیک دستگاه‌های مختلف از جمله راهور ناجا و وزارت کشور صورت می پذیرد، با وجود مشکلات فراوان اجرایی، صرفا به منظور جلوگیری از قطع کسب درآمد تاکسی‌داران، تا پایان طرح ادامه خواهد داشت.


برچسب ها: ایرانخودرو ، ناطقان ، تاکسی ، نوسازی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایرانخودرو ناطقان تاکسی نوسازی تاکسی فرسوده ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۸۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی